8. oktober
Da var det endelig fredag! Og 1730 synes jeg det er på tide å gi seg på jobb, selv om mine kollegaer konkurrerer om hvem som sitter lengst på fredag ettermiddag.. (jeg taper lett den konkurransen).
Vegard var på sykkeltur i går og kom hjem med et lam fra Vlaanderen.
...som jeg brukte natten på å tilbrede – så i dag kunne vi ha fantastisk gode belgiske, godt krydrete, lammepølser. Til pølsene lagde jeg en lun endivesalat (Vegard har bestemt at endiver er obligatorisk til hver middag mens vi bor i Brussel!) Jeg må fremdeles tilvenne meg litt til den bitre smaken på endiver, med lett stekt sammen med godt smør og salt er endiver godt. Se oppskriften her.
...som jeg brukte natten på å tilbrede – så i dag kunne vi ha fantastisk gode belgiske, godt krydrete, lammepølser. Til pølsene lagde jeg en lun endivesalat (Vegard har bestemt at endiver er obligatorisk til hver middag mens vi bor i Brussel!) Jeg må fremdeles tilvenne meg litt til den bitre smaken på endiver, med lett stekt sammen med godt smør og salt er endiver godt. Se oppskriften her.
GOD HELG! Line
Hoppla-var det så vanskelig da
SvarSlett